Hilang Nafsu

Assalamualaikum

Bangun pagi je(actually pkul 12tnghari) dah kna berleter dgn mak aku..mak aku suruh buat kerja rumah..which is sapu sampah keliling rumah, pegi buang sampah, bagi ayam jalanan makan..aigoo~~ malasnya...aku rasa aku la insan paling malas nk buat kerja rumah..hehe..malas gila kot.

arini dah 23 ramadhan...aku rasa x sempat aku nk khatam al-quran bulan ramadhan ni...baru juzuk 12...jauh lagi la perjalanan.baca je la senah oi.tadi time aku tngh lepak2 main ANGRY BIRD..tiba2 ayah aku datang tepi aku..menghulurkan beberapa jenis kertas..digelar duit/money.."nah pegi beli baju raya"...aku mcm terkesima kejap.amboi mentang2 dapat bonus..bagi mcm tu je duit.hehe.actually tahun ni aku ingat x nak beli apa2 pun...sebab hormon tak balance.hehe..nak beli baju raya pun aku malas.selagi aku x dapat apa yg aku nak, aku x nak beli apa2..tapi parents aku paksa..so i cant do anything wif that.

slalu klau pergi pacific,alor star mall..or apa2 je la...aku jeling jauh2 je baju2 n seluar..mmg xde nafsu langsung nak beli bnda2 nie...hehe.thats all for this time..cheers.

p/s : gantung tak bertali...

No comments: