Posts

Showing posts from June, 2013

Interview dan Trainee Manager

Assalamualaikum...

After habis gig tu dalam pukul 7..aku balik rumah terus sebab aku akan naik bas pukul 11.30pm nak pegi KL...sebab esok tu aku ada interview dekat pusat komuniti sentul. Mcam biasa bapak aku akan hantar pegi terminal bas...Subuh aku sampai hentian Duta, and bapak sedara aku datang ambik and aku pergi rumah dia kat Selayang..rehat-rehat sebab interview tu start pukul 10AM - 6AM. So, aku sampai Sentul dalam pukul 11 macam tu, sampai je baru aku tau..Jobs Malaysia buat walk in interview..banyak jugak company aku tengok from KFC sampai la Hartanah punya syarikat..tapi tujuan aku satu, pergi dekat tempat company yang panggil aku interview tu by email invitation. Actually banyak jugak la jawatan kosong untuk hari tu, tapi sayang tak ramai orang datang. betul la orang cakap..KL ni banyak kerja..just nak tak nak je. Aku terus pegi dekat company tu...dah serah certain document yang diorang nak aku terus masuk interview..ada la dalam setengah jam depa tanya aku macam macam..j…

HJNXLMB 2013

Image
Assalamualaikum, Allah Humma Solli Ala Muhammad Wa Aali Muhammad hei...last saturday ada show so called gig dekat Alor Star which is Hujan and Love ME Butch buat tour. so disebabkan dah lama aku tak pergi gig and ditambah pulak aku tak pernah lagi tengok Love Me Butch perform live depan mata. So aku usahakan diri aku pergi jugak gig ni. Aku beli tiket via online..and mula-mula aku fikir aku tak de gang ni. bosan gila layan gig sorang-sorang takde gang..tapi rezeki aku baik, abang tam tokey CPC BUNDLE and ada 2,3 orang lagi ember dia join gig tu, and also cousin aku..tapi tu semua aku jumpa dekat venue...so gila best. So boleh la aku simpulkan yang gig tu sumpah best..lagi-lagi love me butch, tengok wing meng which is guitarist diorang main gitar..pergghhh..meneleh bai...meneleh. suara Syarul yang power tu plak...yah..syarul has he own style..one of the power vocal in Malaysia. so aku tak nak tulis banyak..tengok la gambar-gambar kat bawah ni...=)