serangan askar askar merah..

ari sabtu 22/5/2010 aku pegi photo outting dkt sg.petani,firstly...aku x nk pg pun..tp memandangkan aku kebosanan dok rumah so aku decide nk pegi..dlm pkul 7.30 aku gerak dari rumah..n dlm pkul 8.30 aku smpai la sg.petani..aku sorang2 pun,x de membe just ada l sorang minah ni..lecturer politeknik arau..mekanikal tu.than aku lepaking dpn kfc sbb ctu port photog2 byk lepak while tggu mende tu start..tiba2 aku dgr ada orang panggil aku..aku pon cari pnya cari..rupanya DOn panggil aku..la dia pun ada ke..don nie staf uum kerja kat unik grafik uum..hehe.outting kali ni ramai gila nk dkt 200 org..gila!! ramai sgt ni...x pnh outting rmai2 cam gini..diorang provide group and masuk la mna group ko nak..aku dgn don n minah tu folo abg hairul..b.hairul ni staf uum gak,jurufoto uum..superb!! so..akitiviti pun start..snap itu ini dan mcm2 lagi.tp subjek x nmpk sgt..lagipun hujan ler...so berselindung la disebalik bangunan2 usang..yeah!!! dlm pkul 12.30 kitorang gi lunch dkt stsen ketapi...smbil2 tu blaja teori dgn b.hairul..x faham sgt..haha.mmg lembab la kau nie..kerdil gile rasa.byk bnda lagi aku perlu tau nie...dlm pkul 3 kiorang pegi taman jubli utk majlis penutup..ramai yg da balik..termasuk la don..dia ada kenduri.
after that aku pegi satu lagi outting dkt cinta sayang resort..best.kat cni byk gak bnda aku blaja..especially koposisi in photo..beberapa kali gak la gmba aku dipuji oleh sifu2...bangga dan trimas byk2.next time jumpa lagi...









p/s: best nya dok rumah..makan,makan,makan...hehe.bila lagi kan?? =)
baru je abes main rakit kat sg. pahang anjuran UMp n KPT..penat and aku semakin gelap!!! dem!!! x suke x suke x suke....
anyway...gua dpt pengalamn yg cambest n cool coz this is the first time aku men rakit..aku n kelab kembara juga kelab kenu pegi sna 9hb mei...smpai 15hb..
gile weh..pahang sgt panas..hujan turun sekali dua je.so my skin sun burn gile lah babi...most of all semua pesrta itam especially BLACK yg semakin itam seperti negro turun pekan.actually bkn ari2 aku men rakit...only 1st day 3rd day and 4th day...and 4th day yg paling penat gile babi..nk dkt 12 jam aku men rakit.ada contest dlm aktiviti tu..t we all x mng apa2 pun...pg just nk enjoy...enjoy dan enjoy..

p/s: x saba nk naik transtiti 2hb julai nnt..see yah trans!!!
da lama x update blog nie...bukan apa..perasaan malas and mood exam suda mnguasai dri ini..haha.skrang ni tnggl satu paper je lagi..6hb nie.pas2 gua g berakit plak kat sungai pahang...hidup aku ni byk btul dgn aktiviti..sana sini.tp aku suka drpd aku dok bilik and x buat apa2.kan?kan?..

satu persatu member2 gua tggalkan UUM..coz diorang da abeh blaja kat cni..and kebanyakannye bebudak klab kembara..tp gua x risau..mcm mna pun kitorang jmpa gak nnt(konvo n projek)..except yg dok sabah.mcm pian..susa sgt nk jmpa.rindu dok kat pian..hehe.mcm mna pun..life must go on..

p/s: harap2 result sem ni membanggakan aku...

Akhirnya...Pergi jua.Jumpa Lagi Sahabat...

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah