serangan askar askar merah..

ari sabtu 22/5/2010 aku pegi photo outting dkt sg.petani,firstly...aku x nk pg pun..tp memandangkan aku kebosanan dok rumah so aku decide nk pegi..dlm pkul 7.30 aku gerak dari rumah..n dlm pkul 8.30 aku smpai la sg.petani..aku sorang2 pun,x de membe just ada l sorang minah ni..lecturer politeknik arau..mekanikal tu.than aku lepaking dpn kfc sbb ctu port photog2 byk lepak while tggu mende tu start..tiba2 aku dgr ada orang panggil aku..aku pon cari pnya cari..rupanya DOn panggil aku..la dia pun ada ke..don nie staf uum kerja kat unik grafik uum..hehe.outting kali ni ramai gila nk dkt 200 org..gila!! ramai sgt ni...x pnh outting rmai2 cam gini..diorang provide group and masuk la mna group ko nak..aku dgn don n minah tu folo abg hairul..b.hairul ni staf uum gak,jurufoto uum..superb!! so..akitiviti pun start..snap itu ini dan mcm2 lagi.tp subjek x nmpk sgt..lagipun hujan ler...so berselindung la disebalik bangunan2 usang..yeah!!! dlm pkul 12.30 kitorang gi lunch dkt stsen ketapi...smbil2 tu blaja teori dgn b.hairul..x faham sgt..haha.mmg lembab la kau nie..kerdil gile rasa.byk bnda lagi aku perlu tau nie...dlm pkul 3 kiorang pegi taman jubli utk majlis penutup..ramai yg da balik..termasuk la don..dia ada kenduri.
after that aku pegi satu lagi outting dkt cinta sayang resort..best.kat cni byk gak bnda aku blaja..especially koposisi in photo..beberapa kali gak la gmba aku dipuji oleh sifu2...bangga dan trimas byk2.next time jumpa lagi...









p/s: best nya dok rumah..makan,makan,makan...hehe.bila lagi kan?? =)

Comments

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!