da lama x update blog nie...bukan apa..perasaan malas and mood exam suda mnguasai dri ini..haha.skrang ni tnggl satu paper je lagi..6hb nie.pas2 gua g berakit plak kat sungai pahang...hidup aku ni byk btul dgn aktiviti..sana sini.tp aku suka drpd aku dok bilik and x buat apa2.kan?kan?..

satu persatu member2 gua tggalkan UUM..coz diorang da abeh blaja kat cni..and kebanyakannye bebudak klab kembara..tp gua x risau..mcm mna pun kitorang jmpa gak nnt(konvo n projek)..except yg dok sabah.mcm pian..susa sgt nk jmpa.rindu dok kat pian..hehe.mcm mna pun..life must go on..

p/s: harap2 result sem ni membanggakan aku...

Comments

h a m h a m said…
weyh weyh. renduu kan kat pian. besok akuu balik. renduu aku jugak yeh! haha :)

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!