Posts

Showing posts from March, 2010

sebuah kehidupan yg panjang..

hai kawan-kawan...
bz nak mampus aku minggu ni coz we the KEMBUUM are now prepair for our KAKUUM (karnival konvokesyen uum)and kelab kembara kali ni manage 1 malaysian nite run..tu je aktiviti nye and aku secara x langsung tolong black for the autoshow.penat sebab kna pergi byk tempat tp xpe, aku still enjoy..
actually before this aku ada minx jadi photographer for konsert alumni where bunkface and adibah noor will entertain the student..unfortunately ALUMNI and UNIFILM reject me and another 2 my friend..i really3 dissapointed...i dont know why.even we didnt ask for any payment they still dont want..
itu satu hal...lagi satu,no one of my friends x nak join tngok konsert tuh..whats wrong guys..aku pun x faham dgn diorang nie.bila entertain xde kat uum ni..mla la nak rebel..x sronok la,bosan la..than bila aku ajak tngok konsert nie where they just need to spent for 2 damn hours..they dont want.pelik la prangai korang..bila dah ada x nk plak..pungkok btoi.aku bengang pun ada.wahai sahabat..…

memori sebuah potret..

Image
hehe...i have a good news for myself..
one of my photo had been choose by unit grafik uum to put in their gallery this april..
i like...


this is the photo..

kunang kunang berterbangan di istana

bosan...


muzik...


layan...


tido...

actually aku bosan sgt arini..pg klas balik klas..pas2 da tatau nk wat apa2...
tngok movie?? konfom tetido punya..aku malas nk tido..x best.than time2 mcm ni layan lagu ar...

p/s: teringin nak ada istana mcm kat luar negara

KuGiRan...yeah!!!

Image
Tadi dlm pkul 7.30 time tuh aku ada kat court futsal lagi tngh siap2 nak balik kolej..thn tiba2 cik reza natasha tipon telefon bimbit aku.."yen..pkul 8.30 kitorang nak gi jamming,nak ikut x?"...aku pun tanp segan silu.."ok saja". Than aku pun tumpang la tasha..firstly aku ingat hunny join skali..tp dia x dpt ikut sbb ada keje..zai dgn tasha ada je ada time tuh.."mana man?" zai tnya.. " aku x sempat nak ajak..aku sampai bilik pun dlm pkul 8 td..mandi n smayang magrib..ngam2 pkul 8.30" and aku pn mengarut2 dgn mereka2 ketika itu...than kitorang sampai friendly studio(changlun je)..minum2..pas2 tros jamming.ang biasalah..klau endless memory x sah klau xde lagu screamo..first lagu kay dgn aris nyanyi lagu farisha,

than diorang invite aku nyanyi potret kehampaan..argghh!! lamanya x scream..so my style of scream da ilang ckit sbb sebelum ni aku ilang sore..tp not bad la time tuh..aku bole scream gak la.tp cam cibai.haha..pas2 diorang bwk lagu confusion…

Tribute To Avril Lavigne

Image
hoihoi..skrang ni aku layan balik lagu2 avril lavigne after bbrapa tahun i didnt heard her songs..nice!!
she is the one who i love when im 15...skrang aku coba2 dgr lagu dia balik..and aku boleh dgr album "let go" je u know song like complicated,im with you,nobody's fool,ehy,losing grip,mobile..after that album aku dah x leh accept dah bukan x blh tp kurang..shes very2 different now.tp aku still minat dia..hulala

Cubaan Pertama

this is my first post and im new in this blogging world...why i create this thing??
actually dah lama aku minat nak wat blog..but..bila surfing internet jek mesti x de perasaan langsung nk wat blog nih..
tp aku suka baca blog..seriously..especially time hujan.sbb aku rasa baca luahan seseorang masa hujan..ada feel tersendiri..aku pun tatau nape,dibantu pula dgn alunan muzik screamo,punk,metal dan hardcore..feel tu bertambah-tambah.hahaha..suka sangat.
sblm ni ada gak wat blog..tp just blog dari myspace..tu je la.ada la dalam 4 post..than aku da kurang main myspace..bnda tuh stop mcm tu jek...
and now skrang aku nk start balik buat blog...mohon tunjuk ajar..

THREE CHEERS FOR SWEET REVENGE

p/s: dlm mood mencari model untuk photoshoot..