sebuah kehidupan yg panjang..

hai kawan-kawan...
bz nak mampus aku minggu ni coz we the KEMBUUM are now prepair for our KAKUUM (karnival konvokesyen uum)and kelab kembara kali ni manage 1 malaysian nite run..tu je aktiviti nye and aku secara x langsung tolong black for the autoshow.penat sebab kna pergi byk tempat tp xpe, aku still enjoy..
actually before this aku ada minx jadi photographer for konsert alumni where bunkface and adibah noor will entertain the student..unfortunately ALUMNI and UNIFILM reject me and another 2 my friend..i really3 dissapointed...i dont know why.even we didnt ask for any payment they still dont want..
itu satu hal...lagi satu,no one of my friends x nak join tngok konsert tuh..whats wrong guys..aku pun x faham dgn diorang nie.bila entertain xde kat uum ni..mla la nak rebel..x sronok la,bosan la..than bila aku ajak tngok konsert nie where they just need to spent for 2 damn hours..they dont want.pelik la prangai korang..bila dah ada x nk plak..pungkok btoi.aku bengang pun ada.wahai sahabat..meh la join.aku bosan..assgmen bkn penghalang...adoila.lantak korang ar...

p/s : tengah memikirkan tentang senior2 yg bakal grad mggu nie.currently listening for coldplay,clock.

Comments

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!