Allah Maha Besar

Assalamualaikum dan salam sejahtera, ku mulakan bicara ku ni dengan lafaz solawat ke atas Muhammad dan Keluarga Muhammad.

Hari ni gua punya hati x tenang sangat...gua fikir macam2, pasal si gangster puchong,pasal kerja,jentera,pasal family kat rumah..banyak la masalah.nak buat kerja pun tak boleh focus..tau2 la nak buat transkrip ni bukan senang..nak dengar orang tu ceramah, kalau sejam..sejam la aku kena dengar.nasib baik la dibayar..kalau tak memang aku taj buat da transkrip ni.

Disebabkan gua tak tenang pagi ni..gua mintak keluar sat dekat encik shahidan..pastu dia tanya gua.."ang muka berkerut ja dari semalam ni pasai pa?" gua gelak je la..."x dak apa la pak tih, ni pak tih nak kluaq sat, nak pi surau" paktih pun bagi gua kluar. gua pun terus la pi surau..gua duduk2 dulu..pastu terus fikir masalah satu2..mcm mna nak solve semua benda nie..especially masalah dengan gangster puchong. gua buntu beb...buntu sangat..dah x tau nak buat apa dah. than aku terus ambik wuduk, nasib baik la bawk turbah time tu. gua pun buat solat sunat 2 rakaat.

dah settle semayang..ada la rasa sikit tenang, rasa ringan kepala otak..time doa tadi jgn citer la dia punya panjang lebar.haih...

minggu yang agak mencabar~

p/s : I cant be tough always ..anytime can fall =(

No comments: