people killing people dying

bangun je tido..aku tngok hanset aku.."eh ada dua mesej" aku pun baca.."yen sila buat sekurang-kurng nya 4 page assgmen IO" kata man kecik..haih..yela2.aku pun tros bukak laptop..sementara nk tggu dekstop klua..aku teringat hal semalam..haih panas semalam x abih lagi kat badan aku..bengang sangat. aku x tau knapa..kes smlm bagi aku kes kecil tapi bila xde orang nk mengalah dia jadi macam pukimak kau babi anjing (sori) tau x..ingtkan lepas tido boleh la lupa..ni sama je. panas aku x hilang..aku dah xde mood dh nk lepak dgn siblings aku..serius aku xde mood..memang motherfucker btoi la.sumpah x best...

pas2 aku pun buat la assgmen..sendiri ok..xde copy paste. skrang ni da siap da..pagi tadi umi mesej dia surh aku relax..haih..penat la mcm nie.

P/S : pok tok dgn black..fuck you.saya budak baik dan bkan seorang pencuri helmet..sekian,harap maklum.

Comments

Ilham Jamil said…
adakah post ini dan lagi dua post ke belakang adalah untuk org yang sama?
cty said…
relax yer yen..ak taw ko xsalah..ko tngah panas lg 2..
nt ok la....
ham ham..ye sama la.si noble man ialah black si cibai..pikiaq sendiri noh...heh

siti..thanx..aku da ok da.just aku xleh tngok muka si cibai buat masa skrang..
Ilham Jamil said…
tot u were okayyy. haish haish. bukan korang keja skali ka?
Muaz Mokhtar said…
dituduh pencuri???wahh...kill² die²...haha...guraw je...sbr ehhh br0...
CHIPS said…
cilake betol sape yg buat ko sakit ati tu...terajang je kuar dari kelab si cibai tu...gua dh lame panas
haha..rilek sude chip..gua pun panas tapi boleh rilek lagi.maleh nk pikiaq..

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!