Hoppers & Ahli Muzik

Assalamualaikum...

gua dah pun sampai kat satu tempat ni..penat wei. penat.penat. tadi gua singgah KL jap before sampai tempat ni...pegi cari kerja area-area tu..alhamdulillah. gua dapat la 2,3 contact. And now aku tengah rest kejap kat bilik dia..japgi aku nak pergi beribadat dekat rumah ilmu ibadat.hehe. serius la wei...

Ada satu sungai kat sini...bapak ah..tasik guthrie kat uum lagi cantik nan indah.haha. anyway...muka aku dah berminyak kaw kaw..mandi and cuci muka.chalo..till next time..i love you.

Comments

Ayyza May said…
Comel je kau cakap chalo kan. Dah mcm dalam cerita hindustan haha
...my friend yg start cakap chalo ni. than i terikut.hehe.

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!