HERO TO ZERO

asslamualaikum

nak luah perasaan yg geram amat la sgt

as a student..tujuan kamu masuk U untuk belajar x yah la nk buat bising2.ur parents anta masuk U bukan suruh buat kecoh(mogok/demo) tapi suruh belajar,nnti interview kerja bukan nye orang tanya berapa kali korang buat kecoh kat universiti..nak tunjuk hero la konon ckp pasal hak mahasiswa..apa hak mahasiswa yang kamu nk perjuangkan tu.setakat pasal stiker kenderaan..please la..ko tu student lagi x yah la nk kecoh2 pasal transport,lu jln kaki pegi kelas suda,naik bas ke.isu sira? sape suruh lu x nak aktif dkt uum,pas2 kecoh la xde sira.be pastu ada hati nk berdebat dengan org 10 kali berilmu dari kamu,degree pun x lepas lagi..haih tolonglah.

No comments: