Itu dan Ini..Semua Jangan

I become more n more slow down now..slow down mende plak nie...???haa...before this aku ni budak2 duniawi..than aku cuba berubah sedikit demi sedikit nak jadi budak baik..blaja bahasa arab,n bnda2 yg sepatutnya..tapi atas desakan oleh certain people nk aku berenti atas sebab2 tertentu..blaja2 kat mna pun sama selagi x bertentang akal fikiran n religions.than aku terpaksa jadi budak duniawi balik.keja duit,hiburan melampau dan mcm2 lagi...aku rasa itu yg mereka mahu.aku dah pilih jalan akhirat..tapi depa takut.so..im BACK!!! become more dangerous than before...haha.

Screamo to0 nasheed...now i choose screamo back or in other words METAL.Sebab bagi depa dengaq lagu Metal x salah..dgr nasheed ada bahasa arab ni bahaya..rosak akhidah.ok fine...Ini yang kamu semua mahu...IM BACK!!!

p/s: DONT BLAME ME!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!