Selamat Hari Baru

Assalamualaikum n Solawat

Beberapa siri hidup aku telah pun difresh semula..dan kini ianya baru dan fresh yaww.tapi mcm mna pun..masih ada 2,3 benda dakwat lama masih tercalit kat siri hidup aku sebelum ini..sebab tu dakwat kekal..x boleh nak buang..org putih kata permanent ink.well..khalifah 12 sentiasa ada dalam hati aku..x pergi mana2 pun..dugaan besar and kecil dah aku lalu..tapi bnda2 tu still datang..tapi aku ok.senyum saja~

p/s : gua still syg lu...

Comments

semoga terus menjalani hidup dengan baik adanya:)

Popular posts from this blog

Sebuah Satu Malam

Istiqarah Dengan Quran Dan Tasbih

Ini Kisah Aku : Gadis Russia, Aku Ok!!