story about friend

aku ada kawan...and aku syg sgt kat dia,dia byk ajar aku tentang life,byk org x suka dia..tp aku still syg dia.dia ckp mmg blagak n nak up saje tp aku still respek dia.dia byk ajar aku tntang dunia fotografi.ramai yg x tau kebaikan dia.but one day kami akan berpisah..aku sedih nk memikirkan tntang perpisahan.seriously aku x suka perpisahan even aku tau bnda tu lumrah kehidupan.erti sahabat lebih daripada cinta bagi aku.and friend is everything 4 me..KAWAN..aku harap kita still rapat even ko dah jauh pasni and lets fly together.



P/S : mesti korang nak tau dia ni laki ke perempuan..

No comments: