Makwe Hipster Shah Alam



Allah Humma Bihaqqi Fatimah
Allah Humma Zuqni Syafaatal Hussain

Semoga dibuka pintu hatinya

Minnal Awwalina Wa Akhirin

-Makwe Shah Alam-
5/2/2016


Zeera Mungkin




Actually dah lama aku kenal dia, cuma beberapa bulan ni kami kerap text. Well, aku makin selesa dengan dia. Beberapa kali aku jumpa dia. Orang Sungai Petani, kerja di Shah Alam, satu universiti dengan aku dulu. So far she's nice, baik orangnya, gila-gila jugak, pandai melayan. 

Kawan-kawan panggil dia Bai, tapi aku selesa panggil dia Zeera. Aku rasa aku fell in love dengan dia. This time aku rasa kalau tuhan izin aku berkenalan jauh lagi dengan dia, maybe aku akan ajak dia kahwin and kalau tak ada jodoh huh! mungkin lambat lagi aku nak kahwin sebab aku pun dah tak reti nak bercinta. I will put her name in my heart InsyaAllah, tapi tu lah aku tak confident nak terus terang dekat dia so aku terus terang dekat blog je lah. Satu lagi masalah aku, kalau aku dah letak hati aku kat somebody mungkin aku susah nak move on kalau tak menajadi. susah sangat, sebab tu aku tak berani. Aku takut. Mampus aku dikoyak-koyak sepi.

Kalau benar, mungkin dia yang terakhir. Aku harap dia.